Stedelijke distributie in Apeldoorn

De goede (inter)nationale bereikbaarheid is een belangrijke kracht van Apeldoorn. De centrale ligging, met wegen, het Apeldoorns kanaal en de spoorverbindingen met de Randstad en Oost-Nederland zijn belangrijke kwaliteiten van de stad. De grootschalige bedrijventerreinen in Apeldoorn worden vooral ontsloten door de snelwegen A1 en A50 en de vele grote kantoorcomplexen door ruim geprofileerde stedelijke radialen. Een stedelijke verkeersring draagt de interne bereikbaarheid van de stad Apeldoorn. Het centrum biedt een fijnmazig aanbod aan voorzieningen in de directe leefomgeving. Daarbij is ook het aantal goed uitgeruste wijkwinkelcentra opvallend, net als de vijftien kleinere winkelgebieden. Bij elkaar zorgen ze voor een grote mate aan bedrijvigheid, die de stad graag in goede banen leidt.

Venstertijden en markten

Maandag 06.00 - 11.00
Dinsdag 06.00 - 11.00
Woensdag 06.00 - 11.00
Donderdag 06.00 - 11.00
Vrijdag 06.00 - 11.00
Zaterdag 06.00 - 11.00


Lees meer

Ontheffingsbeleid

In sommige situaties wilt u het voetgangersgebied kunnen inrijden. Hier hebt u dan een ontheffing voor nodig. Een ontheffing kunt u aanvragen bij de balie van het stadhuis van Apeldoorn.


Lees meer

Evenementen

In het centrum van Apeldoorn vinden regelmatig evenementen plaats. Een overzicht hiervan vindt u op de website uitinapeldoorn.nl.

Lees meer

Apeldoorn

Stedelijke distributie in Apeldoorn

Officiële laadlosplaats Ontkoppelpunt Voetgangersgebied
Parkeerlocatie vrachtwagens Voertuigbeperking Voorkeursroute

Wegwerkzaamheden

Over Distributie Stedendriehoek

Distributie Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven onder regie van regio Stedendriehoek

Afzender